Warm van binnenuit!

Het begint alweer een beetje herfst te worden. De verwarming gaat soms aan, de regen kan ons een tijdje binnenhouden. Waar we ons in de zomer lieten warmen door de zon, die ons energie en licht gaf, komt het in de herfst weer op onze éigen warmte neer. De natuur keert naar binnen en wij doen dat ook. De warmte die eerst van buiten kwam, zoeken en beleven we nu in onszelf.
En er is geen logischer plek om daarmee te beginnen dan bij de onderste drie chakra’s (energieknooppunten waar energiestromen samenkomen) die immers het hele energiesysteem verwarmen, dragen en voeden.

Door ze te ‘beleven’ (er leven in te brengen) ga je ervaren hoeveel kracht er zit in deze chakra’s, die in de hectiek van het dagelijks leven nog wel eens vergeten worden. De energie die je eruit kunt putten, is werkelijk enorm. En een sterke, warme, voedende energie ‘aan de onderkant’ zorgt ook nog eens voor een helder hoofd!

Zeker zijn, zeker voelen, zeker handelen
Zeker zijn, zeker voelen en zeker handelen, dát zijn de kwaliteiten van de onderste drie chakra’s. Een -tijdelijke- verstoring ervan kan zich uiten als angst (1e), tobben (2e) en gevoelens van onmacht of juist overdreven machtsgevoel (3e).

Warm van binnenuit (Beleef je basis) is de eerste workshop in een driedelige serie waarin alle 7 chakra’s in je lichaam aan bod komen. Zo kan je ervaren dat elk chakra een eigen ‘karakter’, thema en temperament heeft en dat ze bepaald niet hetzelfde voelen. Geopende chakra’s die ook nog eens goed samenwerken zorgen voor een goede gezondheid, levenskracht, vertrouwen in de wereld, een gevoel van veiligheid en zekerheid en stabiliteit in lichamelijk en materieel opzicht.
De workshops combineren theorie en praktijk. Door de oefeningen doe je ook de ervaring van de chakra’s op. Alle oefeningen kunnen individueel gedaan worden én je kunt er thuis meer verder gaan want je krijgt een duidelijke hand-out mee.

Wat brengt het je
Na afloop van déze workshop sta je sterker in je schoenen, voel je je veiliger en laat je je niet snel meer van je stuk brengen.Ook is het mogelijk dat je ‘last’ hebt van een wonderlijk gevoel van welhagen.

Voor wie
Voor iedereen met of zonder meditatie ervaring. Je kunt één deel meedoen of alle workshops volgen.

Wanneer
29 september 10-13 uur : Warm van binnenuit, beleef je basis
11 november 10-13 uur : Hartverwarmend (het hartchakra)
14 januari 10-13 uur : Een helder hoofd (de bovenste drie chakra’s)

Waar is het, wat kost het?
De workshops vinden plaats op de Van Somerenstraat 2, 3062 RE te Rotterdam. Kosten 40 euro (incl. BTW 21%) per workshop inclusief koffie, thee, koekjes en hand-out.
Heb je er zin in maar kan je nooit ’s ochtends? Laat het me weten. Bij voldoende belangstelling kan er ook een avondworkshop komen.

Posted in: Geen categorie