Vastzittende schrik

Vorige keer beloofde ik jullie om wat meer te vertellen over de fysieke aspecten van Malva.

Dat gaat het gemakkelijkst aan de hand van een voorbeeld. Laatst kreeg ik iemand op bezoek die graag wilde dat er naar bepaalde energetische zaken gekeken zou worden en die – min of meer tussen neus en lippen door- vertelde al jaren last te hebben van een plek in zijn onderbeen. Fysiotherapie had niet geholpen om deze toch hinderlijke klacht te laten verdwijnen. De pijn was soms tijdelijk wel weg, maar kwam steeds weer terug.

Toen ik aan het einde van de Malva behandeling de bewuste plek aanraakte, voelde ik inderdaad een verdichting en het vastzitten van energie. Maar er was ook iets anders: ik voelde schrik. Er zat schrik op die plek! Navraag leerde dat de aandoening was ontstaan na een auto ongeluk waar hij wanhopig op het laatste moment en met al zijn kracht had geprobeerd te remmen. Tevergeefs helaas.

Alleen al het besef dat er misschien gewoon nog ‘schrik energie’ vastzat, maakte dat hij anders naar ‘die plek’ keek. Toen we – met dat inzicht – nog een behandeling deden, waarin de energie ruimer werd en kon oplossen, voelde het been heel anders aan!

Als mensen praten over ‘dat been’ of ‘die stomme knie’ dan klinkt het alsof dat deel van hen wordt bestraft en geboycot omdat het pijn doet of op een andere manier ‘lastig’ is. Maar tijdens een behandeling komt er weer contact met zo’n plek. Diezelfde stomme knie (maar het kan net zo goed om een plek gaan die benauwd of angstig aanvoelt) komt weer terug in het bewustzijn, gaat weer deel uitmaken van het geheel en is weer verbonden. Dat op zich is al helend, want dan kan de energie weer stromen.

Maar Malva gaat nog een stapje verder dan het fysieke. Deze unieke behandelingen zijn gericht op de hele mens: lichaam, geest en ziel. Het effect ervan is ook vrijwel altijd duidelijk waarneembaar.

Vastzittende energie maakt niemand blij en vrij! De Malva behandelingswijzen luchten lichaam én geest op waardoor men zich happier voelt en meer ’thuis’.

Mocht je na het bovenstaande te hebben gelezen nieuwsgierig zijn geworden naar Malva of weet je nu al dat je een serie behandelingen wilt afspreken? Kijk dan op de site http://www.illiaster.nl/malva-behandelingen voor alle nog beschikbare data en de reacties van cliënten. Bel of mail jouw keuze(n) en mocht er geen mogelijkheid bij zijn voor jou, neem dan contact op via info@illiaster.nl of 06-41212477. Er is ruimte.

Posted in: Geen categorie