Reacties op Malva

Ervaringen

Behandeling op afstand:  Ik heb het superpositief ervaren Marjolijn. Ik voelde dat er wat gebeurde en ervaar een groot verschil in hoe ik mij voel (positief)

Behandeling op afstand:  Het effect is voor mij gelijk aan het effect van een ‘echte’ behandeling bij jou op de behandeltafel. De behandeling voelde ik stap voor stap.

Hier alles goed!  Gisterenavond zat ik enorm op een high, hele plezierige avond gehad ! Vandaag “gewoon” aan t werk maar het raakt mij vandaag allemaal niet zo dus ook positief. Ik ga dus heerlijk het weekend in zo. 

Mijn schouderpijn was gisteren helemaal weg. Grote verlichting gaf dat, door mijn hele lichaam. Ik was wel uitgeput, intens moe, als na een duurloop.  Nu, de volgende dag, nog altijd geen pijn, maar wel een soort beursheid van de schoudertop. Ik bespeur zelfs letterlijk een lichte blauwe plek.

Was heel fijn, dank je! Heel schoon en ruim voelt alles. Super veel energie!

Ik heb genoten gisteren.

Dank je wel! Het is voor mij een bijzondere ervaring, ik doe rustig en drink water en groene thee. Ik adem diep. Etc.

Dank je Marjolijn, was heel fijn! Voel het heel krachtig en prettig Jouw behandeling was echt heel fijn en nodig. Heel graag kom ik nog een keer

Hartelijk dank Marjolein! Ik moest echt even op aarde komen na jouw behandeling. Ik vond het een mooie ervaring, het is lang geleden dat er iemand voor MIJ met liefde, zo hard werkt

Ik heb woensdag na de behandeling heel goed geslapen ?

Het is niet uit te leggen wat er gebeurde. Ik voelde van alles. Mijn miltchakra werd opgeladen, waar ik heel vrolijk van werd, de zonnevlecht moest wachten (bepaalde ik kennelijk zelf), hart en keel, dat kan ik niet meer uit elkaar halen, ging door elkaar heen. Er ontstond een enorme bal die zich omhoog werkte vanuit mijn maag? Longen? Door mijn keel naar boven, voelde vreselijk naar en benauwd. ‘Het moet eruit’ kon ik alleen maar denken. Of het daarna of daarvoor was mijn rug raakte volledig gespannen en ik kreeg het gevoel dat ik krom trok, probeerde te ontspannen maar dat ging helemaal niet. De ankh lag onder de behandeltafel en ik had geen idee wat het was of deed. Nog steeds ben ik verbaasd over de kracht en werking daarvan. De bal werd vakkundig uit mijn lijf gewerkt. Wat een opluchting! Even later nadat ik de Ankh te zien kreeg raakte ik zeer sterk geëmotioneerd en tot snikken toe geroerd. De nuchtere manier waarop Marjolijn met alles omging maakte het meteen serious business voor mij.

Ik heb me de hele verdere dag, na de sessie bij jou, heerlijk gevoeld. Het was echt een fijne sessie, waarvoor dank!

Moeiteloze flow. Nog net geen staande ovatie. En tal van verzoeken om nieuwe teams te trainen. En dat allemaal vast ook omdat mijn aura goed zat. 

Het is heeeeerlijk, dat slapen! Jazeker komt dat door jou, dus nogmaals dankjewel.

Dank je, ik voel me heerlijk ontspannen en compact.

Het is heel erg goed gegaan, ik was mooi stabiel en heb mij goed kunnen verwoorden.
Veel dank voor de prima behandeling het heeft mij echt geholpen in de liefde te blijven.

Ik voel me nog steeds heel goed na vanmorgen! Heel bijzonder dat dit zo’n uitwerking heeft …

Ik ben aan het nagenieten (v)

Volgens mij ben ik al drie weken niet meer ADHD (m)

Ik weet niet wat er is gebeurd. Maar het voelt nog steeds anders. Ik heb veel energie en het lijkt wel alsof ik makkelijker met mensen omga! (v)

Heerlijk, heerlijk, heerlijk (m)

Dank voor een wederom magische ochtend (m)

Ik kwam ontspannen terug van de Malva, en heb redelijk tot goed geslapen. Vanmorgen merkte ik dat ik een stuk uitgeruster en ook rustiger was, af en toe bijna zwevend, erg fijn. Ik heb het idee dat er van alles is opgeruimd en schoongemaakt is. (m)

Het was een fijne behandeling. Ik voel me lichter dan voorheen. (m)

Nogmaals dank voor gisteren. Het is de dag van de wederopstanding geworden.(m)

Dank voor je email en de erg fijne behandeling. Het gevoel blijft heel goed. En ik heb minder klachten.(m)

Ik vond jouw behandeling een hele bijzondere ervaring. Heel interessant, ongelofelijk wat jij voelt en wat ik voelde. Diezelfde avond voelde ik met heel licht in mijn hoofd en heb heerlijk geslapen.(v)

Tot voor kort was Malva voor mij een grote onbekende. Ik ben er bewust zonder Google ingestapt en heb daarna geen enkel moment van spijt of twijfel gehad. Dat heeft alles te maken met het feit dat Malva bij mij dan ook veel heeft veranderd. Ik kwam met klachten als moeheid, concentratieproblemen, hoofdpijn en neerslachtigheid. Behalve de hoofdpijn, zit er op alle fronten verbetering. Het is opvallend hoe een Malva behandeling z’n werk doet, óók in de dagen daarna. Je voelt letterlijk de energie weer stromen en krijgt daarbij ook weer wat meer oog voor waar het werkelijk om gaat in dit leven.
Zoals gezegd, ik ben begonnen aan Malva zonder Google, nu ik dat medium wel gebruik is mijn interesse dubbel gewekt. Wat is daar veel van te vinden! En wat zijn veel verschillende behandelingen! (m)

M’n hoofd was een stuk leger en voelde vandaag – de dag na de behandeling- de energie nog steeds lekker warm stromen. (m)

Een hoop indrukken en nieuwe inzichten opgedaan tijdens de 1e behandeling.
Na afloop fysiek vermoeid en loom maar geestelijk verlicht en gemoedsrust in plaats van gejaagdheid.
Mijn ratio probeert het ontstaan van dit gevoel en deze manier van verlichting te verklaren, graag spreek ik nog een keer af. Nogmaals dank je wel (m)

Ik ben erg blij met onze ontmoeting. Het heeft, hoewel me dat vooraf onvoorstelbaar leek, al voor een enorme opluchting gezorgd. En ik spreek graag nog een paar keer af, zoals je suggereerde. Je zei dat je ook wat oefeningen voor me had die ik intussen kon doen. Graag! (v)

Ik wil je hartelijk danken voor de bijzondere ervaring gisteren. Ik voelde heel goed wat er met me gebeurde, was me bewust van de energie die weer ging stromen en dat die de ruimte kreeg. Ik was gisteren bij vlagen erg moe, maar vooral erg rustig en ok. Nu ik een dagje verder ben voel ik me nog beter, voel de energie stromen met veel minder blokkades. Ik was al op weg de situatie te accepteren, en dat gevoel is eigenlijk alleen maar sterker geworden. Rust is denk ik de beste omschrijving. (v)

Dank voor je behandeling en dank voor je email.
Ik vond het een heel bijzondere ervaring!!!! Ik weet niet wat de behandeling precies met me doet………… Maar ik geeft het leven al een paar dagen een 7!
En dat is mooi meegenomen! Ik heb inmiddels al aan een aantal mensen verteld hoeveel indruk je en je behandeling op mij gemaakt hebben.
Misschien is die paar uur oprechte, intensieve aandacht alleen al helend……… (v)

Inderdaad heb ik nagevoeld, een paar dagen zelfs. Ik vond het indrukwekkend wat er gebeurde, het voelde ook als een enorme opluchting, of beter gezegd bevrijding. Ik heb wel gemerkt dat het onderhoud vergt, en daar kunnen we het misschien volgende keer ook over hebben

De behandeling bij jou staat me nog helder voor de geest.
Ik vond het een liefdevolle, fijnzinnige behandeling, waarbij ik duidelijk voelde dat de energie ging stromen.
Je creëerde direct een veilige sfeer, waarin je eerst rustig in kaart bracht wat de beste behandeling zou kunnen zijn.
Vervolgens ging je op een praktische, duidelijke, zachte manier aan de slag.
En je vertelde daarbij wat je tegenkwam en van plan was te doen

Ben benieuwd hoe de komende dagen gaan worden. Tot nu toe (2 dagen na de behandeling) voel ik me nog steeds heerlijk. Lang geleden om mijn eigen energie te voelen.

Ik kan mij niet herinneren mij zo goed en gelukkig (ik kan even geen andere woorden vinden) gevoeld te hebben, als na onze laatste afspraak. Echt heel bijzonder (begrijp goed dat deze woorden bij lange na niet toereikend zijn om dat gevoel te beschrijven) (m)  Allereerst is het altijd prettig om in jouw omgeving en jouw behandelruimte te verkeren. van beide gaat een bijzondere rust uit. De behandeling zelf vond ik in elk geval bijzonder. Dat je dingen ‘doet’ met de energie in mijn lichaam en dat dat ook echt voelbaar is! Direct na de behandeling had ik het gevoel alsof ik lang en diep had gemediteerd. Een goed gevoel dus, dat de rest van de dag aanwezig bleef. (m)

Ik ben een grote fan van jouw behandelingen. Ik ben iedere keer weer blij als ik “mag”.  En verrast over de effecten en het daadwerkelijk doorvoelen van energie in mijn lijf. Dat we elke keer iets anders doen, inspireert me. De manier waarop je het doet, is voor mij heerlijk. De mix van nuchter onderzoeken en aandachtig en betrokken werken vind ik weldadig. (v)

Het is erg goed, dank je. En gisteren een heel goed gevoel; rustig en in evenwicht.Kortom, je had helemaal gelijk, het is een heerlijke behandeling. Ik ben benieuwd naar het verhaal over de meridianen en kijk uit naar de volgende sessie. (v)

Wat een ervaring was mijn eerste Malva behandeling. Het voelde alsof alles onder mijn huid zich aan mij wilde presenteren. Met op iedere plek een andere sensatie. Ook al ben ik bekend met energie voelen vanuit mijn Reiki ervaring, ik was toch zeer verrast door deze beleving. Er leefde een wereld in mij die zich zo intens wilde aandienen dat ik er a la minuut emotioneel van werd. Iets van mezelf, met mezelf, door mezelf? Op een heel diepe laag. Ik heb vanuit meditatie  twee  ervaringen in mijn herinnering die vanuit ditzelfde diepere niveau zich in mij openbaarde. Zo’n bijzonder gevoel is dat! Voor mij is dat op het niveau van de ziel. En wat zo mooi is dat ik dit mocht krijgen en delen met jou, Marjolijn.    En dan ……………gewoon weer opstaan, in mijn auto stappen en terug zijn op aarde. En af en toe even afstemmen. Dwars door de hectiek van alle dag. Hoe mooi kan het leven zijn!!!  (v)

 Na de behandeling voelde ik me goed. Wat me de afgelopen week het meeste opviel was dat ik zo heerlijk, droomloos geslapen heb. Heerlijk, helaas was dat na een kleine week weer over.Verder zijn er rare dingen die mij opvielen maar die mij wel lekkerder in mijn vel doen voelen. (nog niet alles is terug op het niveau dat ik het zou willen. Ik heb minder tot geen trek in koffie (komt nu – na 14 dagen- terug): minder tot geen trek in zoete suikerdingen ( is helaas weer terug); mijn darmen werkten een week lang perfect en ik had minder boosheid en meer oplossingen. Kortom: ik wil graag nog een behandeling.” (Dit is een reactie op een eerste behandeling)(v)

– “Het was een gevoel van zichtbaar worden, vrij worden, naar buiten kunnen kijken, schoon zijn.  Alsof je een omhoog gewaaide kraag terugvouwde. Het deed me veel goed.” (vrouw tijdens demonstratie bij de chakra cursus van Teen tot Top)  (v)

– “Ik voel me heerlijk.” (m)

“Super, dan voel je je echt een blij ei. Wat een feestje!” (v)

-“Ik voel mij anders, er is zeker een shift in gang gezet. Ik voel mij echt meer gecentreerd en geaard!” (man, eerste behandeling)

– “Hierbij een impressie van mijn ervaringen! Na afloop van de sessie was ik inderdaad doodmoe, ik had het gevoel dat ik heel hard had gewerkt en voelde me ook fysiek heel loom. Ik had de dagen daarna een heel vol en licht gevoel in mijn lichaam, vol met energie en een soort gezuiverde rust. Mijn nek deed haast geen pijn meer (ik zend er regelmatig goud naartoe) en mijn keelpijn was weg. Alles om mij heen was heel aanwezig, ik voelde me heel erg verbonden met mijn omgeving en ervaarde een soort tintelingen met name bij mijn zonnevlecht chakra en milt. Dat gebied was echt flink in beweging!! Ik denk dat mijn keel misschien nog wel een keer een behandeling kan gebruiken, want dat is voor mij denk ik heel belangrijk. “(1e behandeling)

-“Even een verslagje naar aanleiding van de behandeling van afgelopen woensdag. In het begin dacht ik dat er niet zoveel gebeurde. Mijn omstandigheden heb ik immers niet in de hand . Maar… in de dagen erna merk ik toch een opvallend stijgende lijn.Net als na de vorige behandeling sta ik eigenlijk verbaasd over mezelf. Want ik realiseer me steeds meer, dat ik me binnen mijn omstandigheden eigenlijk heel erg vrolijk en veerkrachtig voel. Er zitten de hele tijd liedjes in mijn hoofd  en ik loop dus ook de hele tijd te zingen. Wat er ook gebeurt (aantal afspraken gehad): de liedjes gaan maar door. Ik word ermee wakker en ik ga ermee slapen.  Ik betrap me zelfs af en toe op zomaar wat danspasjes en lach mezelf toe in de spiegel.Ik realiseer me ook dat ik mijn toekomst steeds spannender ga vinden. Wat gaat er gebeuren? Blijf ik in deze omgeving?Moeilijk te omschrijven hoe ik me daarbij voel. Het is alsof ik me actiever bij die toekomst betrokken voel. Ik zet een stap. Ik maak die keuze straks. Ik speel een hele nadrukkelijke rol, daar waar het me eerder overkwam. In plaats van dat ik bezig ben om me naar de afsluiting van een moeilijke periode te slepen, kijk ik nu uit naar het nieuwe begin. En dan zing ik maar weer een liedje…    Ik heb mijn vrolijkheid weer teruggevonden waar ik me zo lang van afgesneden voelde en ik heb ook het gevoel dat ik weer wat meer bij mijn eigen leven betrokken ben.En dat allemaal binnen een week… Wow! (3e behandeling)

 – “Hierbij mijn bevindingen: Algemeen: het maakt me veel bewuster van wat ik in mijn lichaam voel. Specifiek: Aanraking van hand of handen van Malva therapeute geven effect van warmte. Het in gedachten bij een plek gaan zitten waar hand op lichaamsdeel rust of waar deze zelfs alleen maar er boven hangt geeft behalve warmte ook een effect alsof de bloedsomloop harder gaat stromen.Het onderdeel hand op borst onder de keel samen met hand op kruin voelde als beklemmend.  Alsof  ook daar een circuit van verhoogde doorbloeding plaatsvond, waarbij de energie eigenlijk nog op zoek was naar een andere uitlaatklep.Op het eind van de behandeling leek het of heel mijn lichaam aan het tintelen was. Na de behandeling op weg naar huis was ik zeer ontspannen en erg aan het gapen. Gelukkig bleef ik wel wakker achter het stuur.                                                      Na effect:.Mijn klachten wat betreft mijn nekpijn/stijfheid waren  wel  minder. Ik had het gevoel , dat ik op redelijk ontspannen kon en kan blijven. Bovendien voelde ik me tamelijk energiek, terwijl ik eigenlijk in een behoorlijk drukke periode verkeer qua afspraken, werk en verplichtingen.” (1ebehandeling)

– “Alweer bijna 2 weken geleden. Eerst een massage en toen de acceptatie behandeling. Ik zou daarna wel moe zijn, zo gaf je aan. Dat klopte. Ik was de rest van die dag niet moe, maar doodmoe en had ik koppijn. Maar na die eerste dag echter als grootste bonus dat die knellende band, die je zo mooi omschreef alsof er iets zit wat er niet in past, weg is. Hij is verdwenen en tot op de dag van vandaag toe weggebleven. Verder heb ik heel veel opruimklussen weggewerkt. Zonder er bij na te denken. En de boosheid en de overgangsperikelen zijn niet helemaal weg, maar voelen anders en ik heb er meer om gelachen dan lang daarvoor. Gek genoeg had die andere houding blijkbaar invloed op de kinderen want die gingen zowaar uit zichzelf het een en ander doen en opruimen. Ook valt mij op dat ik nu elk chakra kan voelen maar dat juist mijn basischakra de afgelopen dagen zo concreet aanwezig is.” (3e behandeling)

– “Ik ben nog steeds zeer onder de indruk van wat we dinsdag gedaan hebben. Ik kan je alvast zeggen dat ik ‘s middags zeer moe en zeer slap ben geweest. Mijn hele lichaam leek wel van slappe kauwgum gemaakt. Ik was ook heel erg moe alsof ik een zware inspanning had geleverd met grote concentratie. De volgende dag toen ik wakker werd voelde ik mij weer goed en ‘s middags realiseerde ik mij dat er in mijn hele lichaam geen stukje spanning meer was te ontdekken. Alles voelde gelijkwaardig, zo omschrijf ik het maar. Positief. Uitgerust en opgeruimd tot op de laatste vezel. Nog steeds voel ik de behandeling nawerken als een soort dromerigheid die in de buurt van mij is. Kijken hoe dat verder doorwerkt deze week, het is vandaag pas donderdag. Behalve flinke warmte heb ik ook ‘draaiingen’ gevoeld zoals ik ken van haptonomische behandelingen. De aanpak van de knie- en elleboogchakra’s zorgde voor beweging en stromen in elleboog en benen. Heel opvallend vond ik dat ik een verbinding voelde tussen mijn knieen en het gebied tussen mijn schouders. De hele atmosfeer was prettig ook door de aangenaam warme ruimte en de dekens. Er was geen achtergrondmuziek, maar lijkt mij juist storend. Het is zo heerlijk even rust te vinden.” (1e behandeling)

– “Nogmaals dank voor je behandeling vorige week! Wat heb ik opgemerkt nadien? Die avond een voortdurend door rommelen/knorren van de buik. En gevoelsmatig is dat nog steeds meer dan voorheen alhoewel dat ook weer zo lastig vergelijken is omdat ik er nu meer bewust van ben. Ook gloeiden die avond mijn hoofd en handen. Ze waren stukken warmer. Of de handen nu nog steeds warmer zijn dan voorheen is dan weer lastig te zeggen. Naar mijn idee zijn er geen energetische veranderingen.” (1e behandeling)

– “Ik vind het knap zoals je me weg van m’n hoofd en m’n wil hebt kunnen leiden en weer terug naar m’n voelen, eigenlijk een beetje als een verkeersleider die met zachte hand zorgt dat je in de juiste baan komt. Het was een mooie ochtend, heb de rest van de dag alles zoveel mogelijk in een rustig tempo gedaan, maar hoefde eigenlijk niet, er was een vollere energie en ik sliep ‘s nachts weer gewoon, geen nodeloos getob meer en dat is eigenlijk nog steeds zo. Heel, heel veel dank, het is heel erg fijn om zo rustig weer ‘op het juiste spoor’ te worden geleid. Ik kom heel graag terug.” (2e behandeling)

– “Ik ben je niet vergeten. Allereerst, gaf de sessie bij jou een rustgevend en ontspannen gevoel. Ik ging weg en voelde me lichter in hoofd en lichaam. Of dat door de ontspanning komt of door de chakra’s die “wakker geschud” zijn of door een combi daarvan, dat weet ik niet, maar jij hebt daar waarschijnlijk wel een idee over. Op mijn werk is het heel druk, maar ik heb gevoel dat op de middag na de behandeling en enkele dagen daarna ook nog, de drukte mij iets minder “raakte”. (1e behandeling)

– “Allereerst vond ik het een hele prettige sessie. De volgende dingen vielen mij op:
Na de behandeling liep ik de rest van de dag met een bizar lijf rond, mijn hoofd was leeg maar mijn lijf voelde zwaar aan. Ik was daardoor min of meer uit balans. Je hebt veel aandacht besteed aan mijn buik/baarmoeder. Ik gaf zelf al aan dat ik als gevolg van de overgang niet lekker in mijn vel zit. Ik was al zeker een half jaar niet ongesteld geweest. Tot mijn verbazing werd ik 2 dagen later wel ongesteld! Voelde als een bevrijding. Toeval? Geloof ik niet in. Kortom, ik kom graag nog een keer langs.” (1e behandeling)

-“Ik mocht op de behandeltafel klimmen en ging op mijn buik liggen. Marjolijn ging eerst van boven naar beneden met haar handen en eigenlijk voelde ik mezelf meteen ‘zwaar’ liggen op het bed maar wel met rond tintelende energie. Al snel kreeg ik het heel warm en ik kon goed haar handen op verschillende plekken voelen. Later toen ik me had omgedraaid op mijn borst en buik twee handen tegelijk om een verbinding te maken met beide gebieden. Nu kon ik wel door Marjolijn van de een naar de andere plek voelen, maar zelf in mijn lichaam vanuit mijn hartchakra naar mijn buik (zonnevlecht) stroomde het niet goed. Toen Marjolijn als het ware puin ging ruimen door het weggooien van opborrelende energie ging dat veel beter. Toen draaide ik weer om werd het iets rustiger. Uiteindelijk voelde ik me zeer ontspannen maar toch energiek fysiek. Het voelde alsof ik een uur lang een massage had gekregen en mentaal voelde ik me opgewekt. De energie was meer tot rust gekomen en voelde heel stabiel aan. Een heel fijn en rustig gevoel.” (1e behandeling)

– “Hier het verslag van mijn tweede Malva behandeling. Toen ik wegging bij jou zei je een aantal keren dat ik rustig aan moest doen deze dag. Heb ook geprobeerd om mijn werk rustig aan te doen. Had de hele dag het gevoel alsof ik achteruit werd getrokken. Ik was doodmoe, zowel in mijn hoofd als in mijn lijf. Dat gevoel van moeheid heeft wel 3 dagen geduurd. Een ander gevoel was, een sterk gevoel van mijn ruimere ik . Er was meer ruimte om mij heen. Nu na een week heb ik nog steeds een ruimer gevoel aan de rechterkant van mijn lichaam. Vooral aan mijn rechterarm. (2e behandeling)

– “Zoals afgesproken hierbij een korte terugkoppeling van de sessie van vorige week:in de eerste plaats heb ik het ervaren als een oppepper in de zin van vitaliteit en energie en ook als een nieuw soort balans tussen hoofd en hart. Ik neem nu ook wat meer ruimte voor mijn gevoel van mijn lijf en kan daar wat beter op focussen. Kortom een positief resultaat.” (1e behandeling)

– “Toen al schreef ik dat ik zeer van de behandeling genoten had, en dat ik in de middag al even geslapen had. Het slapen in de nachten erna ging wel redelijk, hoewel ik daar naar aanleiding van de eerdere ervaring met Malva meer van had verwacht. Er is echter een ervaring die mij enorm is opgevallen en die ik je zeker moet doorgeven: de behandeling ging toch over acceptatie? Nou: met het gewenste effect! Terwijl ik -zoals eerder verteld- in zeer lastige omstandigheden verkeer- heb ik in de dagen erna heel rustig mijn administratie -die ik steeds voor me uit had geschoven- onder handen genomen. En mijn situatie onder ogen gezien. Zonder tranen. Niet gelaten of emotieloos, maar gewoon heel rustig. Dat kon ik daarvoor echt absoluut niet!Het gevolg was dat de grote enge stapel papieren steeds kleiner en overzichtelijker werd. En dat ik mezelf ertoe heb kunnen bewegen er niet meer van weg te lopen, maar juist mensen om hulp te vragen. Als dat geen acceptatie is?!Ik heb van mezelf versteld gestaan. ” (2e behandeling).

– “Ik vond het echt super om het te mogen ondergaan. Het was heel rustgevend. Na de behandeling voelde ik mij uitgerust, een innerlijke rust kwam als een warme deken over mij heen. Ik voelde veel meer ruimte in mijn borst- en buikstreek. De spanning die ik vooraf voelde in mijn nekspieren was verdwenen. Tot en met het weekend voelde ik ruimte in mijn hoofd. Er was plek voor andere zaken en het leek alsof alles meezat. Problemen waar ik de week ervoor nog wakker van had gelegen waren veel minder zwaar en de oplossing lag binnen handbereik. Het gevoel van moeheid was verdwenen en ik betrapte mijzelf erop dat ik liep te zingen en te fluiten. Een puntje van nadeel was er ook. Toen ik thuis kwam van de heerlijke behandeling had ik een verschrikkelijke honger! Niet te stillen!Nu een week verder is het gevoel van rust en balans veel minder, bijna weg. Maar ik kan het nog wel terughalen als ik er even tijd voor neem om naar mijn eigen zijn te gaan. Rustig te ademen en mijn voeten te voelen. Marjolijn ik wil heel graag nog een keertje komen. Het liefst nog een heleboel keren. Het was een feestje!!!!!!! (1e behandeling)

– “De rust is voor mij weldadig, de zorgzaamheid idem dito. De tijd en zorgvuldigheid: boek erbij, rustig doorvragen over wat er speelt aan kleinere en grotere klachten en klachtjes. Je uitleg; energiestromen door het lichaam en dat blokkades klachten kunnen geven. De hele serie gaf me het gevoel dat er heel aandachtig aan twee kanten werd gevoeld en doorvoeld wat er gebeurde.Dat alleen al verandert naar mijn idee iets in het lichaam. En vooral je opmerking dat ik maar eens lief moest lachen naar mijn hardwerkende organen maakte dat ik licht en lachend naar huis fietste.De koppeling met een beetje drukkende zeurende klachten rechts boven/onder ribbenkast die uitstraalde naar de achterkant en soms ook in de maagstreek vond ik interessant en vooral het feit dat ik van alles voelde gebeuren bij de behandeling vond ik verrijkend. Er is dus zoveel meer. Zaterdagavond/zondag heb ik eigenlijk tot mijn verrassing gemerkt dat het aan het wegzakken was en uiteindelijk helemaal weg was. Ik heb ook een paar nachten kunnen doorslapen. Plek tussen mijn schouders of althans in die buurt daarvan ook niet meer gevoeld tot nu toe. Kijk: dat lucht letterlijk en figuurlijk op. ” ( 2ebehandeling)

– “Ik wil je hartelijk danken voor de bijzondere ervaring gisteren. Ik voelde heel goed wat er met me gebeurde, was me bewust van de energie die weer ging stromen en dat die de ruimte kreeg. Ik was gisteren bij vlagen erg moe, maar vooral erg rustig en ok. Nu ik een dagje verder ben voel ik me nog beter, voel de energie stromen met veel minder blokkades. Rust is denk ik de beste omschrijving. Dank voor deze fijne ervaring.” (1e behandeling)

– “Ik vond het fijn, zorgzaam en aandachtig. Mijn behoefte om concreet te voelen dat de energiecentra er zijn en wat ze doen als ze lekker bezig zijn, is vervuld. Dat was zowel om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen als om wat onrust kwijt te raken, merk ik nu. Daarnaast voldeed het aan mijn behoefte om bewust te voelen en te luisteren naar het eigen lichaam. Ik ben nu rustiger en of dat door Malva komt , of iets anders weet ik niet, maar gevoel zegt dat het wel met elkaar van doen heeft. Ik kom graag nog een keer.” (1e behandeling)

-“Nogmaals dank voor de sessie van vanmiddag, lekker rustig was het! Even tijd voor jezelf, heerlijk!” (1e behandeling)

– “Ik heb gisterenmiddag na de behandeling de hele middag in de tuin zitten dommelen en ik heb vannacht eindelijk weer eens heerlijk geslapen. Ik voel me vandaag frisser dan voor de behandeling. Dus dank!” (1e behandeling)