Lentekriebels

Voorjaarskriebels bestaan echt!

Als de dagen langer en lichter worden, de zon weer gaat schijnen en de energie van de lente door ons lijf gaat stromen, dan voelen we de voorjaarskriebels.

Voorjaarskriebels zijn een energetisch fenomeen. Wij mensen zijn een onderdeel van de natuur en ook wij komen – na de spaarstand van de winter- in de kriebelige groei- en uitbotfase van het voorjaar terecht. Dat is een geheel natuurlijk en autonoom proces.

Die voorjaarskriebels kun je zowel in je geest (zin in kleur, ruimte scheppen, opruimen) als in het lichaam (zin in bewegen, toegenomen activiteit,verlangen naar licht eten en zuiveren, veranderend slaappatroon) ervaren. Voorjaarskriebels zijn niets anders dan het voelbaar stromen van de energie en daarbij opgeteld en ermee vermengd jouw geestelijke en fysieke reactie op dat stromen.

De Chinezen weten dat al eeuwen. Zij werken met de vijf elementen en het voorjaar is de tijd van het Hout element. De sappen van de bomen gaan weer stromen, de nieuwe knoppen komen tevoorschijn, het nieuwe leven wordt zichtbaar . Het karakter van lente energie is uitbundig, vol van energie.

Lente energie en het element Hout zijn verbonden met de energie van twee zuiverende organen: de lever en de galblaas. Soms kan de lente energie niet lekker stromen omdat je bijvoorbeeld nog van alles ‘op je lever’ hebt. Er ontstaat dan een ‘botsing’ van oude en nieuwe energie en dat kan zich onder meer uiten in wisselende energieniveaus, waardoor je opeens heel moe bent en dan weer vol ondernemingszin zit. Ook migraine-achtige klachten, humeurigheid, zich verplaatsende spier-pees- en gewrichtspijnen en pijntjes, frustraties, twijfelen, wel creatieve plannen hebben maar ze niet uitvoeren en soms zelfs jaloezie horen hierbij
Het Hout wil snel groeien, uitbreiden, een richting zoeken. Wanneer je van jezelf, je opvoeding of je omgeving van alles moet; als je van alles wilt en het lukt niet zo snel, of wanneer je een vorm moet aanhouden die niet meer past, dan raakt deze lente energie gefrustreerd. Ze wil stromen, ruimte maken, maar wordt gehinderd. De oude winterenergie zit haar dwars.

Daarom: weg met de winter! Hieronder vind je twee ruimte scheppende voorjaarsaanbiedingen. Een workshop en een pakketje van vier Malva behandelingen (voor een lenteprijsje) waarmee je ruimte maakt voor het nieuwe zodat de energie volop stromen kan.

Het Malva Detox& Energizer Pakket bestaat uit

• Levermassage of pakking
• Levermassage of behandeling spanningsklachten
• Ontspannende massage en behandeling nierenergie
• Openen en verbinden van alle chakra’s
Je doet de hele serie in 3 of 4 weken. Elke behandeling duurt circa anderhalf uur.

Nu voor een lenteprijsje van 200 euro (normaal 275)

Voorjaarsworkshop Lentekriebels

Meditatieve workshop speciaal gericht op het ruimte maken voor het nieuwe, op openstaan en op ontvangen. Je ervaart hoe stromende lente energie voelt en wat dat met je kan doen. Om iedereen de gelegenheid te geven om mee te doen, geef ik deze workshop op een avond én een ochtend.

22 maart ochtendworkshop Lentekriebels (10-12.30 uur)

24 maart avondworkshop Lentekriebels (20-22.30 uur)

Per persoon 42.50 euro (40 voor wie ook het Malva pakket boekt).

Meer informatie over behandelingen en workshop op www.illiaster.nl of 06-41212477

Geniet van het voorjaar!

Posted in: Geen categorie