Malva detox & energizer arrangement

Deze serie voorjaarsbehandelingen brengt je in balans, ontgift en ruimt op zodat je optimaal kunt profiteren van de voorjaars- en zomer energie.

De eerste keer besteed ik veel aandacht aan het ‘opruimen’ van vastzittende energie. Dat is vaak al een hele opluchting. De tweede en derde behandeling gaan vooral over de organen die in het voorjaar extra aandacht nodig hebben (lever en nier), die worden uitgenodigd om los te laten. In de vierde behandeling komt alles samen. Deze serie is een prachtige opruimbeurt voor je hele systeem: lichaam, geest en aura. (zie reacties hieronder).

Geen mens is hetzelfde dus natuurlijk bekijken we van tevoren samen wat er voor jou nodig is. Bovenstaande behandelingen kunnen daar deel van uitmaken.

Je doet de hele serie in 2 tot 6 weken.  Elke behandeling duurt circa anderhalf uur.

Het voorjaarsarrangement is tot 21 juni te boeken voor 350 euro. Data spreken we samen af.

Reacties

Heel gek maar ik reed net terug en het lijkt of ik de wereld zie door net gewassen ramen. Heel prettig!

Ik voel me licht en heb zoveel energie dat ik het niet begrijpen kan.

Ik snap niet dat zulke simpele behandelingen zoveel effect kunnen hebben

Elke behandeling heb ik heel intens ervaren. Ik vond het soms best pittig. Je lijf krijgt heel wat te verwerken. Maar het resultaat mag er zijn! Ik voel me top.

Ik vond de behandelingen heel koesterend en behaaglijk. Ik merk dat ik meer ruimte heb in mijn lijf maar vooral in mijn gedachten; over mezelf en over anderen!

Energetische achtergrond van de Detox behandelingen.

Als de dagen langer en lichter worden, de zon weer gaat schijnen en de energie van de lente door ons lijf gaat stromen, dan voelen we de voorjaarskriebels.

Voorjaarskriebels zijn een energetisch fenomeen. Wij mensen zijn een onderdeel van de natuur en ook wij komen – na de spaarstand van de winter- in de kriebelige groei- en uitbotfase van het voorjaar terecht. Dat is een geheel natuurlijk en autonoom proces.

Die voorjaarskriebels kun je zowel in je geest (zin in kleur, ruimte scheppen, opruimen) als in het lichaam (zin in bewegen, toegenomen activiteit,verlangen naar licht eten en zuiveren, veranderend slaappatroon) ervaren. Voorjaarskriebels zijn niets anders dan het voelbaar stromen van de energie en daarbij opgeteld en ermee vermengd jouw geestelijke en fysieke reactie op dat stromen.

De Chinezen weten dat al eeuwen. Zij werken met de vijf elementen en het voorjaar is de tijd van het Hout element. De sappen van de bomen gaan weer stromen, de nieuwe knoppen komen tevoorschijn, het nieuwe leven wordt zichtbaar . Het karakter van lente energie is uitbundig, vol van energie.

Lente energie en het element Hout zijn verbonden met de energie van twee zuiverende organen: de lever en de galblaas. Soms kan de lente energie niet lekker stromen omdat je bijvoorbeeld nog van alles ‘op je lever’ hebt. Er ontstaat dan een ‘botsing’ van oude en nieuwe energie en dat kan zich onder meer uiten in wisselende energieniveaus, waardoor je opeens heel moe bent en dan weer vol ondernemingszin zit. Ook migraine-achtige klachten, humeurigheid, zich verplaatsende spier-pees- en gewrichtspijnen en pijntjes, frustraties, twijfelen, wel creatieve plannen hebben maar ze niet uitvoeren en soms zelfs jaloezie horen hierbij
Het Hout wil snel groeien, uitbreiden, een richting zoeken. Wanneer je van jezelf, je opvoeding of je omgeving van alles moet; als je van alles wilt en het lukt niet zo snel, of wanneer je een vorm moet aanhouden die niet meer past, dan raakt deze lente energie gefrustreerd. Ze wil stromen, ruimte maken, maar wordt gehinderd. De oude winterenergie zit haar dwars.