Energetische massagebehandeling voor winterse nierenergie

Schone en goed stromende nierenergie zorgt ervoor dat je weet wat je wilt, je bent niet gauw uit het veld geslagen, hebt respect voor jezelf en de andere en je handelt vanuit innerlijke kracht en vertrouwen in jezelf

Raakt deze energie uit wat balans – en dat gebeurt vaak aan het begin van de winter- dan ervaar je innerlijke onrust, een gevoel van doelloosheid en gebrek aan veerkracht. In het ergste geval gaat men lopen tobben, wordt angstig en kunnen er zelfs paniekaanvallen optreden. Wat dan kan helpen is: korte termijn doelen stellen, voldoening nastreven, zuchten en steunen (alleen als het acuut is), aarden, concretiseren én vertrouwen ontwikkelen.

Een energetische massage behandeling kan de nieren weer schonen van vastzittende gedachten en opvattingen en maakt ruimte voor stromen, voor het nieuwe, voor flexibiliteit en open staan voor wat is, in plaats van voor dat wat je denkt dat er zou moeten zijn.  Kortom meer ruimte, meer vrijheid in je denken en …. meestal heb je het daarna ook wat warmer.