Het perspectief van de reiziger

Na bijna een maand Australië ben ik nu alweer dik twee weken terug in Nederland. Het was een prachtige reis met mooie ontmoetingen en vooral het weerzien met zoon Wolter en zijn vriendin Antoinette was een feest. Mijn hart loopt vol warmte, liefde en dankbaarheid als ik eraan denk.

Wat mij tijdens de reis opviel, was hoe vrij het voelt om helemaal zonder ‘context’ te zijn. Alles is nieuw, referentiekader ontbreekt. Heerlijk. En nu, terug in Nederland, ervaar ik nog steeds de ‘afstand’, ruimte en vrijheid van de reiziger. De drang of noodzaak om weer in mijn Nederlandse huid terug te kruipen, ontbreekt tot dusver. Uitgezoomd in plaats van ingezoomd zou je kunnen zeggen. Of meditatief.

Hoe het ook zij, het voelt goed en ik wens dit iedereen toe. En naar mijn idee hoef je er echt niet voor naar Australië te gaan, maar kan dat ook met minder moeite!
Meditatielessen en/of energetische behandelingen (aura en chakra behandelingen volgens de Malva methode) brengen óók een reset, een herziening van het perspectief, waardoor je jezelf anders ervaart en kunt verrassen met ander gevoel en gedrag. Een ‘change’ die op dit moment krachtig wordt ondersteund door de lente energie die elk levend wezen doet uitbotten, veranderen, groeien en bloeien.

Vandaar het lente-arrangement (zie reacties hieronder). Maar denk ook eens aan een Malva traject (op maat) of doe inspiratie op en ondersteun je ontwikkeling door na 1 en 2  het bevrijdende én verbindende  Energetische Meditatie deel 3 te doen. Om te vieren dat ik de CPION erkende H.B.O diploma’s Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis heb behaald nu E.M.3 tijdelijk* voor slechts 300 i.p.v. 375 euro.

En als je daar geen tijd, zin of energie(?) voor hebt? Geniet dan in elk geval van de zoele lucht en de beloftevolle zachtheid van deze eerste lentedagen.

Posted in: Geen categorie