Helder denken met je nieren? Fris kijken met je lever?

Voorjaar? Groeien en bloeien? Nee, het is nog niet zover. Er wordt nog niet gegroeid en gebloeid daarbuiten. Maar het begin is er wel. Je ziet knoppen zwellen, krokusjes als gele vlammetjes in het gras, een enkel blad vouwt zich voorzichtig open.

Ook wij mensen laten onze wangen warm worden door de winterzon, genietend van het heldere licht. En vaak worden we nu net iets vroeger wakker en zijn we om 5 uur ’s middags verbaasd dat het al zo laat is. ‘Want het is nog zo licht buiten’. Op sommige dagen dan, want op andere momenten is het nog volop winter met donkerte vol buien en wind. Dan lijkt het voorjaar opeens weer ver weg.

Maar toch gaat het onherroepelijk gebeuren, nog een week of zes en je kent de natuur niet meer terug. Dan zie je duizend kleuren groen, oneindig veel variaties in licht en een bijna barstende belofte van meer, meer, meer!

Weg met de winterslaap

Natuurlijk heeft dat alles effect op ons. Wakker wordend uit onze winterslaap willen ook wij ons rekken en strekken, licht en ruim worden. Daarom net als elk jaar het Malva Detox Voorjaarsarrangement voor wie  lentekriebels voelt en fris, energiek en helder aan het voorjaar wil beginnen.

Met twee leverbehandelingen om de last van alles wat je in de donkere dagen niet had willen eten, drinken, denken en doen van je lever te halen zodat je weer onbelast, fris en zonder frons naar het leven kijken kunt. Plus een nierbehandeling om vastzittende gedachtenenergie uit je systeem te krijgen en als afronding  een totale aura en chakrabehandeling of een behandeling naar wens.

Deze aanbieding is bestemd voor iedereen, maar er is één voorbehoud. Als we elkaar nog niet kennen van voorgaande behandelingen of meditatie bijeenkomsten, dan maak ik graag van tevoren een afspraak. Niet om een drempel te leggen, wel om de nodige zorgvuldigheid in te bouwen. Soms is er meer nodig dan een voorjaarsarrangement en is het nuttig en noodzakelijk om van tevoren energetisch een beetje op te ruimen zodat het ‘kuurtje’ het gewenste effect kan hebben..

Waar kun je me vinden
Nú in het tuinhuis aan de Ouddorpweg, daarna in maart (uiterlijk 1 april) wederom tijdelijk op een nu nog onbekende locatie in Kralingen of in Hillegersberg en in juni als de lente echt vol heeft ingezet, op de definitieve locatie in de nieuwe praktijkruimte aan het ’s Gravenpark 10 te Capelle aan den IJssel.

Maak een feest van de lente! Kijk fris en denk helder!

Marjolijn

Posted in: Geen categorie