Mini meditatie cursus

Geïnspireerd en opgewekt

“Voel je voeten, voel je billen, voel je rug als die leunt,” waren de eerste woorden die ik hoorde bij de allereerste keer dat ik mediteerde. En door de jaren heen is dit zinnetje een soort mantra voor me geworden. Als ik het zeg, of hoor in mijn hoofd, doet mijn lichaam volautomatisch wat er wordt gevraagd. Conditionering heet dat. Een niet onbelangrijk onderdeel van de meditatietraining

Geconditioneerd zal je niet zijn na de mini workshop meditatie. Wel geïnspireerd, opgewekt, voorzien van een nieuwe kijk op het leven en wellicht zelfs nieuwsgierig naar wat meditatie je nog meer zou kunnen brengen.

In deze mini workshop meditatie ontdek je het plezier van de Energetische Meditatie. Met behulp van bovenstaand zinnetje, maar ook door neutraal naar je gedachten te kijken. Wat zijn dat eigenlijk, wat doen ze, hoeveel heb jij erover te zeggen? Wie is de baas in je hoofd? En natuurlijk het leukste onderdeel: energie laten stromen gewoon terwijl je op een stoel zit en die stroom gebruiken om hersenspinsels en andere aankoeksels weg te bruisen.

‘Geïnspireerd en opgewekt’,  is een workshop waarin men kennis maakt met de grondbeginselen van het mediteren: het richten van aandacht en het voelen van de energie. Men leert en ervaart hoe het denken in elkaar zit en wat voor effect gedachten hebben op het lichaam.

De workshop duurt ongeveer twee uur en er is ruim de gelegenheid voor het stellen van vragen. Na afloop krijgt iedereen en handout met de oefeningen.

Een enkele keer bied ik deze workshop zomaar aan als onderdeel van het jaarprogramma van Illiaster. Maar meestal zijn het bedrijven maar ook gezelschappen (zelfs een vijftigste verjaardag onlangs) die gebruik maken van de mogelijkheden van deze minicursus ‘op maat’.  Meer weten over de mogelijkheden, locaties en tarieven? Bel 06-41212477 of mail info@illiaster.nl