Mediteren op maat

 

Individueel…?
Heb je om wat voor reden dan ook geen zin of tijd om in een groep te leren mediteren, dan kan je het natuurlijk ook op individuele basis leren. In 8 bijeenkomsten van circa een uur uur leer je de basistechnieken en oefen je ermee. Het voordeel van een individueel traject is dat het programma eenvoudiger aangepast kan worden aan jouw specifieke wensen, vragen en behoeften. Je leert wat voor jou – in jouw situatie en jouw omstandigheden- belangrijk is. De kosten bedragen 60 euro per bijeenkomst (inclusief BTW 21% en al het cursusmateriaal). Neem contact op over de mogelijkheden en een gratis kennismakingsgesprek.

.. met je eigen groepje….?
EM op locatie met je eigen groepje? Bijvoorbeeld in twee weken op vier avonden of in een weekend? Dat kan bij ons in Rotterdam, maar ook bij jou. Thuis of op een andere plek.
Met een zelf samengesteld groepje een weekend weg en ergens ‘buiten’ de cursus volgen? Ook dat kan geregeld worden. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

….. of gewoon helemaal op jouw manier?
Soms weet je niet precies wat je wilt leren. Dat wordt pas tijdens het proces duidelijk. Kies dan voor een flexibele manier van ontdekken. In tien bijeenkomsten van elk anderhalf uur leer je mediteren en gaan we in op de thema’s die voor jou belangrijk zijn. Een op het maat gesneden programma dus, wat eigenlijk ergens tussen coaching en meditatie inzit. Bel 06-41212477 of mail info@illiaster.nl als hier meer over wilt weten.

Klik hier om de meest recente informatie te zien.