Meditatieve workshops

Zelf werken met energie? Energetische technieken voor iedereen

Een ochtend waarin je zelf met energie gaat werken. Je handen zullen daarbij je voornaamste instrument zijn. Je leert o.a. een ontspannende behandeling en een behandeling waar je energie van krijgt (en hoe je dat ook bij een ander doet) en ontvangt een reader om alles nog eens na te lezen en thuis te oefenen. Een aanrader voor iedereen die nieuwsgierig is naar hoe werken met energie werkt en voelt. Vanzelfsprekend kun je ook al je vragen op dit terrein stellen.

Ilahinoor

Zo eenvoudig dat je het haast niet kunt geloven…. maar gelukkig wel ervaren!

Ilahinoor (goddelijk licht) is een oeroud, sterk en positief geladen energieveld, waarop iedereen heel eenvoudig kan ‘ intunen’. Een klein beetje begeleiding en een paar aanwijzingen zijn al voldoende om de rest van je leven van deze heerlijke, warme, verbindende, beschermende, ondersteunende en vertrouwen vergrotende energie te mogen genieten.
Ilahinoor is aardend en werkt sterk in op de onderste drie chakra’s en het hartchakra.

Ilahinoor is altijd en overal toe te passen en je kunt het zowel voor jezelf als voor anderen gebruiken. Behalve intunen leer je in deze ochtend ook om met je handen Ilahinoor te brengen naar jezelf en naar anderen.

Ilahinoor is ‘ontdekt’ door Kiara Windrider. Je kunt hem eigenlijk een beetje beschouwen als de vroedvrouw van de Ilahinoor energie. Wanneer je meer wilt lezen over deze energie of over Kiara, kijk dan op www.deekshafire.com

Reacties

  • Even een berichtje. Ik heb bij jou Ilahinoor gedaan. Eigenlijk best gek was dat. Een paar dagen voor een verhuizing, alsof ik niets anders te doen had in die week. En  ik begrijp nu wel waarom ik dat deed, ik voelde vast dat het me veel zou brengen. Het is nu voor mij een geweldige manier om weer in het hier en nu terug te komen. Als ik erover nadenk, dan snap ik er geen biet van. Is er ergens een wolk en kan ik daar zomaar op aansluiten en ontvangen? Mag dat zomaar? Kan dat wel? Is het een truq? Blijkbaar kan dat, want in elke situatie denkbaar is de lichte vrolijke energie beschikbaar. In de metro, tientallen meters onder de grond heb ik het ook geprobeerd. Ik dacht, hier kan het vast niet, hier ben ik onvindbaar. Nee hoor, meteen kom de lichte stroom op gang. Als ik het allemaal echt even niet meer weet en zeker weet dat de Ilhinoor mij niet gaat helpen, ja hoor, de lichte stroom is er onvoorwaardelijk.
    Dank je wel dat je dat aan mij hebt door gegeven. Ik snap het nog steeds niet maar het werkt.
  • Dank je voor een zeer geslaagde workshop gisteren! Wat doet het me goed.
  • Ik ben stomverbaasd, nee verbijsterd. Wat een energie, wat een veld!
  • Ik moet er nog even van bijkomen. Van dat dit kan, dat dit er is.

Kijk hier om om de meest recente informatie te zien.

Jij bent de b(a)asis

Wanneer je ergens van schrikt, dan voel je je ‘ van je stuk gebracht’. Mensen die zich vreselijk misdragen noemen we ‘ontaard’.  Van de zeven met elkaar samenwerkende energiecentra in ons lichaam is het basischakra dat van ‘je thuis voelen’, warmte, kracht. Een goed stromend en verbonden basischakra betekent dat je ‘ steviger in je schoenen staat’ met ‘beide voeten op de aarde’.

Reacties: Je hebt zo’n heerlijke heldere uitleg over deze stof.
Was erna wel moe, maar dat herken ik wel, dat beroeren van die onderste chakra’ s is als’ roeren in een slootje’ ☺ Voor mij dan in ieder geval.

Hartverwarmend

Je gaat je hart luchten en ontdekken hoe het komt dat je hart soms in je keel zit of op je tong ligt. Je gaat de verbindingen tussen je hart en de andere chakra’s ervaren en  jouw vriendelijke, verbindende, welwillende hartenergie  voelen en voor jezelf gebruiken. De wereld verandert daar niet door (of misschien ook wel) maar jij staat er anders in.

Reacties: Ik vond het heerlijk! Bedankt!
Ik vond het een fijne ochtend, het is heerlijk om te voelen hoe alles nog zo kan stromen.
Ik heb veel gemediteerd vele jaren geleden en was het een beetje ‘ kwijt’. Nu vind ik het terug en het is weer fijn.

Een helder hoofd

Met een heldere hoofd en een heldere blik zie je wat er is, in plaats van dat wat je dénkt dat er is. Dit deel gaat over de plaatjes van de werkelijkheid die we allemaal in ons hoofd meedragen en voortdurend op reageren.

Reacties: Ik kan het haast niet geloven. Het lijkt alsof er meer kleur is. Alles heeft meer kleur! 

 

De chakra workshops

Alle chakra’s (energiecentra) werken met elkaar samen. Je hebt er zeven. Een groep van drie (basis-, miltchakra en zonnevlecht) aan de onderkant, in het midden je hart (als verbinder tussen beneden en boven) en dan je drie bovenste chakra’s (keel, voorhoofd, kruin). In onze -op het denken gerichte- maatschappij hebben vaak de bovenste drie de overhand en kleuren onze beleving en ervaring van de werkelijkheid. De workshop over de onderste drie chakra’s is daar niet alleen een tegenwicht voor. De onderste drie chakra’s voeden ook het hart, de al eerder genoemde verbinder tussen boven en beneden. Meer belangstelling voor ‘beneden’ zorgt voor meer energie in het hart. Het ‘hoofd’ krijgt dan weer voeding uit geheel en je denken wordt daardoor rustiger en evenwichtiger. Doe je alle drie de workshops, dan zal je ervaren dat elk chakra een eigen ‘karakter’, thema en temperament heeft. Geopende chakra’s die ook nog eens goed samenwerken, zorgen voor levenskracht, vertrouwen, een gevoel van veiligheid, zekerheid en stabiliteit in lichamelijk en materieel opzicht.

De workshops – die zowel afzonderlijk als als serie gevolgd kunnen worden-  combineren theorie en praktijk. Door de oefeningen doe je ook de ervaring van de energie op. Alle oefeningen kunnen individueel gedaan worden én je kunt er thuis meer verder gaan want je krijgt een duidelijke hand-out mee. De workshops zijn geschikt voor iedereen met of zonder meditatie ervaring. Je kunt één deel meedoen of alle workshops volgen. Wanneer is de volgende keer?

Voorjaarsworkshop Lentekriebels

Deze workshop is speciaal gericht op het ruimte maken voor het nieuwe, op openstaan en op ontvangen. Je ervaart hoe stromende lente energie voelt en wat dat met je kan doen.
Er zijn twee van deze workshops. Een voor de ochtend en een voor de avond op respectievelijk 22 maart ( 10-12.30) en 24 maart (20-22.30 uur). Per persoon 42,50 euro (40 voor wie ook het Malva voorjaarspakket boekt)

Verkeerd verbonden? Of juist een goede band?

Dagelijks verbinden wij ons met onze medemensen. In de bus, op het werk, thuis. eigenlijk overal. We doen het zowel bewust als onbewust. Al doende creëren we energieverbindingen met andere mensen. Meestal verdwijnen deze verbindingen vanzelf; soms blijven ze openstaan. Dan achtervolgen ze je als een gedachte of gevoel. Je wordt er als het ware door in beslag genomen en kunt het niet van je af zetten. In deze (basis)workshop leer je verbindingen te herkennen en ervaren doe je technieken op om ermee om te gaan en ze los(ser) te maken.

Spelen met Energie

Spelen met Energie is een verruimde workshop van ongeveer drie uur waarin je ontdekt en ervaart wat energie is, hoe het voelt bij jou en een ander, waar je energie zit en wat je ermee wel en niet kunt doen.

Kijk bij cursusdata en tarieven om om de meest recente informatie te zien.

En dit waren de reacties: “Bedankt, Marjolijn. Het was een fijne ochtend en ik ga dit zeker meenemen verder.”” Dank je wel voor de fijne meditatie vandaag heeft mij goed gedaan!”Dank je wel Marjolijn. Samen maken we de wereld een beetje mooier en lichter.”