Ilahinoor

Ilahinoor

Zo eenvoudig dat je het haast niet kunt geloven…. maar gelukkig wel ervaren!

Ilahinoor (goddelijk licht) is een oeroud, sterk en positief geladen energieveld, waarop iedereen heel eenvoudig kan ‘ intunen’. Een klein beetje begeleiding en een paar aanwijzingen zijn al voldoende om de rest van je leven van deze heerlijke, warme, verbindende, beschermende, ondersteunende en vertrouwen vergrotende energie te mogen genieten.
Ilahinoor is aardend en werkt sterk in op de onderste drie chakra’s en het hartchakra.

Ilahinoor is altijd en overal toe te passen en je kunt het zowel voor jezelf als voor anderen gebruiken. Behalve intunen leer je in deze ochtend ook om met je handen Ilahinoor te brengen naar jezelf en naar anderen.

Ilahinoor is ‘ontdekt’ door Kiara Windrider. Je kunt hem eigenlijk een beetje beschouwen als de vroedvrouw van de Ilahinoor energie. Wanneer je meer wilt lezen over deze energie of over Kiara, kijk dan op www.deekshafire.com

Reacties

  • Even een berichtje. Ik heb bij jou Ilahinoor gedaan. Eigenlijk best gek was dat. Een paar dagen voor een verhuizing, alsof ik niets anders te doen had in die week. En  ik begrijp nu wel waarom ik dat deed, ik voelde vast dat het me veel zou brengen. Het is nu voor mij een geweldige manier om weer in het hier en nu terug te komen. Als ik erover nadenk, dan snap ik er geen biet van. Is er ergens een wolk en kan ik daar zomaar op aansluiten en ontvangen? Mag dat zomaar? Kan dat wel? Is het een truq? Blijkbaar kan dat, want in elke situatie denkbaar is de lichte vrolijke energie beschikbaar. In de metro, tientallen meters onder de grond heb ik het ook geprobeerd. Ik dacht, hier kan het vast niet, hier ben ik onvindbaar. Nee hoor, meteen kom de lichte stroom op gang. Als ik het allemaal echt even niet meer weet en zeker weet dat de Ilhinoor mij niet gaat helpen, ja hoor, de lichte stroom is er onvoorwaardelijk.
    Dank je wel dat je dat aan mij hebt door gegeven. Ik snap het nog steeds niet maar het werkt.
  • Dank je voor een zeer geslaagde workshop gisteren! Wat doet het me goed.
  • Ik ben stomverbaasd, nee verbijsterd. Wat een energie, wat een veld!
  • Ik moet er nog even van bijkomen. Van dat dit kan, dat dit er is.

Kijk hier om om de meest recente informatie te zien.