De meditatie ‘strippenkaart’

Mediteren met maximale flexibiliteit en keuze uit veel verschillende dagen. Iedereen is welkom. Je hoeft geen enkele ‘vooropleiding’ te hebben om mee te kunnen doen. Het is dus een ideaal middel om erachter te komen of mediteren iets voor jou is. Of – als je al mediteert- om te ervaren dat regelmatiger mediteren meer effect heeft.

En het is natuurlijk ook nog een origineel cadeautje waar je iemand anders blij mee kunt maken.

De meditatie strippenkaart van Illiaster is persoonlijk en twee jaar geldig.
Kosten: 75  euro voor 7 bijeenkomsten. ‘Los’ meedoen € 15,– per keer.

Je kunt hier in mijn praktijk meedoen of online aanwezig zijn. Maar het is ook mogelijk om op je eigen tijd te mediteren, dan stuur ik je de meditatie toe.

Je kunt de meditatie ook elke maand automatisch in je mail ontvangen. Stuur me even een berichtje als dat jouw voorkeur heeft. Het voordeel is dat je dus nooit meer iets mist doordat je je vergat op te geven.

Na afloop van de meditatie ontvangen alle deelnemers de opname zodat je nog een keertje kunt luisteren als je dat wilt.

Losse bijeenkomsten 15 euro.

De bijeenkomsten duren één uur.

Reacties

  • Heb heerlijk geslapen vannacht en kreeg vandaag nog een compliment van een collega dat ik er zo energiek uitzag (en zo voelde ik me ook :-).
  • Gisteren was heerlijk. Ik voelde me herboren. Echt heel veel dank 
  •  In weken niet zo lekker geslapen. 
  •  Wow, wat was het bijzonder vanochtend!! Ik voel mij een soort van bevrijd! Net alsof zorgen, verdriet, downerigheid uit mijn lichaam is gevloeid!! Ik heb nu een rustig gevoel maar voel weer positieve energie!! Dank.

Klik hier voor de meditatie data