Coaching voor professionals

Individuele coachingstrajecten voor wie dat zelf wil

Veel werkgevers bieden hun medewerkers coachingstrajecten aan. Sommige medewerkers vinden dat fijn. Anderen beschouwen het als verhulde kritiek op hun functioneren. Doen ze het dan niet goed? Moeten ze dan nog beter, nog creatiever, nog efficiënter en nog stressbestendiger worden?

Ik geloof niet in van bovenaf opgelegde coachingtrajecten die meer efficiency, betere focussing en meer stressbestendigheid en dat soort zaken tot doel hebben verheven. Ik geloof wél in coachingstrajecten die mensen doen ervaren wie ze zijn, wat ze willen en waarom ze dat willen. Ik geloof dat een goed coachingstraject- net als een goede meditatieleraar- je kan helpen om je te ontdoen van allerlei geestelijke en lichamelijke (stress, spanning) ballast. En ik ben ervan overtuigd dat je zonder die ballast anders in het leven staat en anders omgaat met je geliefden, je werk, eigenlijk met alles wat op je pad komt. Dat je in de loop van een dergelijk proces inderdaad efficienter wordt is eigenlijk niet meer van een vanzelfsprekend neveneffect. door de oefeningen schoon je jezelf op. Vergelijk het maar met een computer. Als je die defragmentiseert en de overbodige programma’s niet mee opstarten, is er meer ruimte en verlopen alle acties. Zo werkt het bij een mens ook.

Meer informatie? Kijk dan nog even op deze site onder de rubriek coaching of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Mail: info@illiaster.nl of bel Marjolijn van Lynden-Bloem: 06-41212477