Blogs en Nieuws

Een ‘kosmische’ massage voor lichaam, geest en ziel

Wat kun je verwachten?
In de eerste plaats een zeer ontspannende massage waarin naast handen en voeten, ook rug, armen, nek, schouders en hoofd worden behandeld en er ruim aandacht is voor het energieveld dat jou omringt (aura). Voor de grap zeg ik weleens dat je van een kosmische massage ‘uit je dak’ gaat en een beetje waar is dat wel. Je komt in een andere bewustzijnslaag terecht en je voelt je daarin vaak lichter, prettiger.

Deze massagebehandeling:

– Bevordert de bewustzijnsontwikkeling en spirituele groei,
– Is behulpzaam bij het wennen aan een andere levensfase/ partner/woonplaats etc.
– Heeft een gunstig effect op angstige en sombere gevoelens en op artrose-achtige aandoeningen (o.m. hand, heup, knie).
– Het is een zeer geschikte behandeling na een traumatische gebeurtenis (ook als die in het verre verleden plaatsvond) en
– Als je het gevoel hebt zwaarbelast te zijn.

Wat is het verschil tussen een gewone- en een kosmische massage? 
Wat een kosmische massage onderscheidt van een gewone massage is simpelweg dat er gewerkt wordt met kosmische energieën.
Ter verduidelijking: een masseur masseert, iemand die vitaliseert gebruikt zijn of haar eigen energie voor zijn cliënt en een magnetiseur ontvangt energie en geeft die door. ‘Doe’ je Reiki, dan richt je je op het Reiki kanaal waardoor je door Reiki energie wordt doorstroomd en daarmee behandel je dan een ander. Er zijn tal van ‘zenders’, energievelden, waar je je op kunt richten en gebruik van kunt maken. Ilahinoor  – een relatief nieuwe vondst – wordt naast Reiki ook steeds bekender en populairder.

Voor hoofd, hart en …. ziel
Daarnaast kun je óók werken met de eeuwenoude ‘kosmische’ energieën. En hoewel iedereen er gevoelig voor is (Wie kan het lezen van zijn horoscoop weerstaan? Wie slaapt er beter/slechter rond volle maan?) maken we dáár zelden of nooit gebruik (meer) van. Misschien omdat ze wat in de vergetelheid geraakt zijn en we niet meer weten hoe ‘erbij’ te komen? In de Malva opleiding leerde ik om mij af te stemmen óp en te werken mét deze energieën die wonderen doen voor hoofd, hart……………en ziel.

Ervaar het zelf
En daarvoor is elke reden is een goede reden! Uit nieuwsgierigheid, om te ontspannen of zeer relaxt bezig te zijn met bewustzijnsontwikkeling, omdat één van de bovenstaande effecten je aanspreekt, omdat je er gewoon zin in hebt of omdat je op dit moment wel een steuntje in de rug (nou ja, de ziel!) kunt gebruiken. Alles is goed.
Ik nodig je van harte uit voor deze ‘special’. Zoals gebruikelijk (alleen in november) weer voor de maandmassagetarief van 75 euro i.p.v.78,75. Mocht je nog over een kortingsbon beschikken omdat je eerder de openingsmassage of één van de openingsworkshops boekte, dan kun je die natuurlijk prima voor deze ervaring gebruiken.

Een paar reacties

  • Ik dacht dat uit je dak gaan een grapje was. Maar ik voel me hemels!
  • Ik kan mij niet herinneren mij zo compleet gevoeld te hebben

Tot ziens in november?
Marjolijn

N.B. Vanzelfsprekend zal ik het altijd zeggen indien mij deze behandeling op dit moment minder geschikt lijkt voor jou. Dan vinden we een alternatief.

  • Lid van VVET, BVMT, RBCZ. In bezit van CPION erkende diploma’s MBK en PSBK waardoor de meeste verzekeraars de behandelingen (geheel of gedeeltelijk) vergoeden (aanvullend pakket).

 

In en uit de maalstroom. Wat is waar?

Helder denken met je nieren? Fris kijken met je lever?

Geen zin wordt onzin

Dolgedraaid

Jij hebt altijd gelijk!

Mindblowing

Het perspectief van de reiziger

Cruijff en het naveltruitje

What you see is what you get

When you smile….

Laten we zacht zijn voor elkander

Coco Chanel had gelijk

Laat je licht stralen (juist nu!)

Warm van binnenuit!

In alle staten!

Lentekriebels

Crea girl

Vastzittende schrik

Waarom zou je?

Er zijn zoveel ingangen in een mens

Opgelucht

Look after your mates

Ambitieus bezig

Kracht en Macht

https://www.illiaster.nl/jij-bent-de-hoofdpersoon

Fijn om er te zijn

Vóór voelen of ná denken?

Alle deuren staan altijd open (alleen zie je dat niet altijd)

Over denksels en het effect daarvan

In de mensen een welbehagen

De snauw- en kuitenbijtcyclus

Wat je (buiten) je zoekt, zit in je

Uitnodiging of uitdaging?

Zee- en straat filosofen

Je bent overal, maar waar ben jij?