2019 cursussen, workshops, meditatie en energetische behandelingen

Agenda en tarieven 2019

Cursussen, workshops, meditatie, energetische behandelingen

Cursussen

 • Energetische meditatie deel 1 was voor mij het begin van een grote verandering. En alles wat ik nu doe is daar het directe of indirecte gevolg van.                                                  Je kunt deze vier dagdelen (en de later te plannen terugkombijeenkomst) individueel volgen of in een groep. De data voor de groepen worden in overleg met de deelnemers (maximaal 4) vastgesteld. Dus heb je belangstelling om op deze wijze te leren mediteren (en loslaten), laat het me even  Voor maart blijkt tot nu toe de meeste belangstelling te zijn).

 

 • Van teen tot top. In maart begint de nieuwe reis langs alle chakra’s en de aura. Per avond/dagdeel leer je één chakra door en door kennen. Je mediteert, je voelt en ervaart, krijgt inzichten, je opent en stroomt. En natuurlijk leer je ook een heleboel en kun je na afloop alles nalezen in de reader. Je kunt de hele serie volgen, maar ook beginnen met de eerste drie (basis, milt en zonnevlecht) chakra’s op resp. 6 maart, 20 maart en 3 april.

“Ervaren is echt het toverwoord bij jou hè? Ik was meer van het snappen. Nou, ik heb nu eindelijk dóór dat ervaren veel meer is dan meemaken. Dat je iets beleefd moet hebben om het echt te kunnen bevatten. Dat verandert veel voor mij. “

 

 • Energie aan het werk . Drie ochtenden en één terugkomochtend waarin je ervaart hoe je op het werk of waar dan ook je energie bij jezelf kunt houden, hoe je ervoor zorgt dat de energie niet wegloopt en je je kwetsbaar voelt en hoe je kunt werken vanuit plezier en gemak. Meditaties en energetische oefeningen vormen hiervan de basis. “Ik was van tevoren nogal sceptisch, dacht dat dit soort dingen bij mij niet werkten. Maar ik ben heel enthousiast geworden en………het werkt voor mij wel. “

 

Workshops

 

 • Ilahinoor, een prachtige en krachtige energie leren voelen, ervaren en ermee werken (zowel voor degenen die het eerder deden als voor nieuwe belangstellenden).

“Ongelooflijk hoeveel je in een ochtend kunt meemaken en wat een superkrachtige energie!”

 

Nuttige energetische inzichten en technieken voor jou en je omgeving.                                ‘Wat een bijzondere ervaring was dit. We raakten er niet over uitgepraat!”

 

Meditatie ochtenden en avonden

 • Januari, woensdag 16 ochtend en avond
 • Februari, dinsdag 26 ochtend en avond
 • Maart, donderdag 28 ochtend en avond
 • April, woensdag 24 ochtend en avond
 • Mei, donderdag 30 ochtend en avond
 • Juni, dinsdag 25 ochtend en avond
 • Juli, woensdag 31 ochtend en avond
 • Augustus, donderdag 29 ochtend en avond
 • September, dinsdag 24 ochtend en avond
 • Oktober, woensdag 23 ochtend en avond
 • November, donderdag 21 ochtend en avond
 • December, woensdag 18 ochtend en avond

Alle ochtenden beginnen om 10.00 uur stipt. Alle avonden beginnen precies om 20.00 uur.

Er is plaats voor maximaal 5 personen per keer. Het is dus handig je op tijd op te geven. Als de originele avond heel snel vol is, probeer ik altijd om een extra avond toe te voegen.

Je kunt los meedoen á 15 euro per keer of een strippenkaart aanschaffen, dan kun je 7 keer mediteren voor slechts 65 euro. De kaart is twee jaar geldig.

Kijk ook eens bij het workshop aanbod. Daar zitten ook meditatieve en energierijke avonden en ochtenden bij, zoals de reis langs de chakra’s, of de introductie energetische technieken.

 

Energetische behandelingen (ontdekkingsreizen in jezelf)

Tijdens een energetische behandeling verlaat je vrij moeiteloos je normale ‘denk- en doe sfeer’ waardoor je in een andere modus terechtkomt. Eén waarin je kunt voelen en ervaren wat er in je gebeurt, hoe energie stroomt, waar het overvloedig aanwezig is en ook welke plekken minder zijn bedeeld. Je ‘ziet’ gedachten, associaties en voelt van alles zonder dat je in de emotie en het denken terecht komt. Je kunt uitrusten in jezelf. De meeste mensen zeggen na afloop dat ze zich lichter voelen, opgeruimd, alsof er een last is verdwenen.

Energetische behandelingen kunnen incidenteel worden ingezet. Deze vorm van behandelen is echter ook bij uitstek geschikt om structureel een al langer bestaand probleem of situatie aan te pakken. Een voorbeeld daarvan is het Kosmische Schijf traject, een soort reset voor lichaam en geest. Ook de lente detox is daarvan een voorbeeld.

Elke maand is er een massagebehandeling van de maand. In januari is dat de Energetische behandeling Licht en Warmte (totale behandeling incl. voorgesprekje anderhalf uur).

In woorden is het echt onmogelijk om uit te leggen hoe ‘het’ werkt, voelt. Dus  ……kom het ervaren. De eerste geheel vrijblijvende afspraak (kennismaking en behandeling) duurt anderhalf uur. Daarvoor geldt het kennismakingstarief van 60 euro (normaal 82,50 op basis van uurtarief 55 euro).

Kijk hier welke zorgverzekeraars in 2019 deze behandelingen vanuit het aanvullend pakket vergoeden.

Coachingcombi

Veel mensen ervaren het als heel prettig om een traject van persoonlijke begeleiding of het leren mediteren te combineren met energetische behandelingen. Het ís ook een geweldig effectieve combinatie, die  bovendien door vele werkgevers wordt vergoed.

 

Tarieven 2019

Energetisch consult per uur                                                                                      55 euro

Strippenkaart 7 keer mediteren                                                                               65 euro

Zonder strippenkaart mee mediteren                                                                     15 euro

Workshop llahinoor                                                                                                 50 euro

Workshop Energetische Technieken                                                                       50 euro

Cursus Energetische Meditatie deel 1                                                                     300 euro

indien individueel gevolgd per uur                                                                           60 euro

Van Teen tot Top eerste drie lessen                                                                        150 euro

Per les  (indien je er maar één volgt)                                                                          70 euro

Energie aan het werk                                                                                                300 euro

Coaching combi (energetische behandeling en persoonlijke begeleiding /

leren mediteren per uur incl. BTW 21%                                                                 72,60 euro

 

Massage van de maand (energetische behandeling)                                                 75 euro

 

 

Aanvangstijden

Alle cursus- en workshop ochtenden beginnen om 10.00 uur en duren tot 12.30.

De cursus- en workshop avonden beginnen om 19.30 en eindigen om 22.00 uur

Strippenkaart meditatie avonden beginnen om 20.00 uur

Strippenkaart meditatie ochtenden beginnen om 10.00 uur

Voor alle individuele activiteiten worden persoonlijke afspraken gemaakt

Voor alle cursussen en workshop geldt dat ze alleen doorgaan bij voldoende deelnemers.

 

Meer weten: www.illiaster.nl of mail naar info@illiaster.nl. Bellen kan ook: 0641212477

 

 

Posted in: Geen categorie