Wat was de kosmische massage maand een succes. Zoveel blije reacties op deze november massagebehandeling, dat ik heb besloten om de aanbieding nog even ‘door te trekken’ in december Je kunt hem dus nog gewoon boeken, voor jezelf of als cadeautje voor een ander!

Licht en warmte: december massage

Het is alweer bijna december. De feestelijkste én de vermoeiendste maand van het jaar. In december shoppen we meer, eten we meer, drinken we meer, koken we meer, staan we meer, hebben we meer contact met onze familieleden, hebben we meer recepties, vergaderingen enz.

Daarnaast zijn de dagen korter, wil je biologische systeem vroeger naar bed (en er langer in liggen) en ‘moeten’ er ook nog een heleboel dingen afgemaakt worden voor het einde van het jaar.

 

Vreemd is het dat de donkerste maand van het jaar de drukste is, terwijl alom bekend is dat het juist licht is, dat maakt dat mensen zich lekker en energiek voelen.

 

Daarom in deze donkere maand een massagebehandeling*  die alles met licht te maken heeft. Met het licht in jezelf, het licht om je heen, de verbinding met het licht. Zodat de donkere dagen je licht(er) vallen.

 

Je kunt de behandeling nu boeken (of hem cadeau geven) door mij te mailen of te appen. De aanbieding is geldig tot en met 31 januari 2019.

 

* Bij deze behandeling worden alle chakra’s gereinigd, geopend en verbonden. Daarnaast komt ook de pijnappelklier (bron van licht in ons hoofd) aan bod. Doordat je ontspant gaat de energie stromen en uiteindelijk ben je op een ontspannen manier energiek. De totale behandeling duurt ongeveer anderhalf uur en kost slechts 75 euro.

 

Cadeaubon

Natuurlijk zijn er cadeaubonnen in december. Wil je iemand blij maken met een behandeling? Of met de meditatie strippenkaart (7 keer mediteren voor 60 euro). Mail of app en we maken er een mooi cadeautje van.

 

‘Gewone’ behandelingen

Het lijkt misschien alsof ik alleen nog maar massages doe. Maar dat is zeker niet waar! De gewone behandelingen en begeleidingsactiviteiten gaan gewoon door. Wat mij dit jaar opvalt is dat er nu al sprake is van een lichte toename van winterdepressies. Van vorige jaren herinner ik me dat ik die in januari pas begon te zien.

Een winterdepressie heeft alles te maken met gebrek aan daglicht en buiten zijn, maar ook aan Vitamine D. Veel mensen ontwikkelen daarnaast in deze periode lichte tekorten aan zink, foliumzuur, vitamine B6 en B12, vitamine C en aan tryptofaan (eet vaker een banaan). Ook een interessant weetje: alcohol sloopt B vitamine. Hou daar rekening mee als je na de Kerstdagen opeens ‘moe, moe, moe’ bent.

 

Energetisch gesproken is er bij depressieve gevoelens altijd sprake van een energieverstoring in hart-, blaas- en drieverwarmer meridiaan en is er werk aan de winkel voor basischakra, miltchakra en zonnevlecht. Het basischakra beïnvloedt de bijnieren, die onder meer zorgen voor de aanmaak van de stemmingsverbeteraar noradrenaline.

 

Kortingsbonnen

Wie nog een kortingsbon heeft moet snel zijn met boeken. Ze kunnen tot 1 december a.s.gebruikt worden bij het boeken. De behandeling kan dan tot eind december plaatsvinden. Nog 3 dagen dus! Wacht niet te lang.

 

Aanvullende verzekering hoeft niet bij ‘eigen’ verzekeraar

Zoals ik eerder mailde, vergoeden CZ, Delta Lloyd/Nationale Nederlanden en Ohra per 1 januari geen energetische behandelingen meer. Totaal zijn er meer dan 40 disciplines uit het aanvullend pakket geschrapt. Het loont de moeite dus even te kijken wat je vanaf volgend jaar nog meer ‘kwijt’ raakt.

Ik onderzocht ook of een overstap naar een andere beroepsvereniging een oplossing zou kunnen zijn maar dat blijkt helaas niet het geval.

Wel is het nuttig om te weten dat je -als je via je werkgever collectief verzekerd bent-  je geheel vrij bent om daarnaast voor je aanvullende verzekering een andere zorgverzekeraar te kiezen. Het is niet verplicht dit bij dezelfde zorgverzekeraar te doen.

 

Liefs

Marjolijn

 

Posted in: Geen categorie